GÖTEBORG FILM FESTIVAL 2023
Rösta fram årets vinjettfilm!

Bild på filmen Äg din stad

Äg din stad!
Det är sällan staden Göteborg kostymeras i funktionsvarierad skrud. Synnedsatta erfarenheter eller berättelser från rullstolen är inget som direkt lyfts fram i turistbyråns informationsskrifter eller Avenykioskernas utbud av vykort. I filmen ger sig två bästa polare, rullstolsburna Ante och blinda Cederloo, ut på en vandring för att hitta nya, levande landmärken i Göteborg. De möter bland annat en autistisk Poseidon, en Sjömanshustru med downs syndrom och en synskadad Gustaf Adolf som pekar ut var den tillgängliga staden ska anläggas.

Rösta genom länken

Rösta fram årets vinjettfilm! | Göteborg Film Festival (goteborgfilmfestival.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.